CN Enerji

Gazi Natyror i Kompresuar (CNG)

Ana sayfa / Kurumsal / Hizmetlerimiz

Gazi Natyror i Kompresuar (CNG)

CNG, i njohur edhe si “Gaz Natyror i Kompresuar”, është gjendja e ngjeshur e gazit natyror në presione të larta si rezultat i proceseve të ndryshme. CNG; Ndryshe nga LNG, i cili është gaz natyror i lëngshëm, ai ruhet në gjendje të gaztë pa kërkuar pajisje dhe procese të shtrenjta ftohjeje.

Përdorimi i CNG